
مشکل قطعی آب در شهرستان به زودی حل می شود
فردیس نیوز- فرماندار فردیس گفت: با پیگیری های میدانی و تصمیمات اتخاذ شده مشکلات اب به زودی حل می شود.
خداداد کاشفی فرماندار فردیس اظهار داشت: تا حدودی مشکل کم آبی در شهرستان فردیس رفع شده است.
کاشفی بیان کرد: با پیگیری های متعدد همکاران ما در فرمانداری، شرکت آب منطقه یی و آبفا برنامه ریزی های جدی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه برخی برنامه ریزی ها کوتاه مدت و برخی بلند مدت است، افزود: توزیع آب توسط تانکرها مسکنی برای حل مشکل است.
نماینده عالی دولت در فردیس اضافه کرد: طبق تصمیمات اتخاذ شده در روزهای قبل چهار چاه قابل شرب وارد مدار جریان اب شده است.
وی انتقال آب های سطحی را کاری اساسی دانست و تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این مهم تا پایان سال انجام می شود.
طبق گزارشات مردمی برخی از شهروندان خودرو و پیاده رو را با اب شرب شست و شو می دهند که فرماندار از آنها خواست: با مدیریت صحیح مصرف الگوی اب در این ایام به افزایش فشار اب کمک کنند.
وی خواستار شد: از شهروندان عزیز می خواهیم با مدیریت صحیح و عدم اسراف در مصرف اب تابستانی بدون بحران را پشت سر بگذاریم.
فرماندار اعلام کرد: از شهروندان خواستاریم که در صورت مشاهده قطعی اب و یا هرگونه مشکلی پیام خود را به شماره ۰۹۹۰۹۷۵۵۸۰۶ ارسال کنند.