مشاور ریاست و مدیر ستاد اقامه نماز سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد که اداره کل راهداری استان البرز اقدامات برجسته‌ای در راستای ترویج و گسترش فرهنگ نماز انجام داده است.

اولین جلسه شورای اقامه نماز اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز، با محوریت بررسی وضعیت نمازخانه‌ها و مجتمع‌های خدماتی رفاهی استان، با حضور مدیر ستاد اقامه نماز سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور و معاون نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ناصری، مشاور امور فرهنگی و اجتماعی و مدیر ستاد اقامه نماز سازمان، در این جلسه که صبح دوشنبه هشتم اردیبهشت برگزار شد، اظهار داشت که اداره کل راهداری البرز در سال‌های گذشته اقدامات قابل‌توجهی در زمینه توسعه فرهنگ نماز در نمازخانه‌های محورهای مواصلاتی و مجتمع‌های خدماتی رفاهی استان انجام داده است. او افزود که این تلاش‌ها در ارزیابی‌های سالانه مورد توجه قرار گرفته و اداره کل البرز موفق به دریافت رتبه شایسته تقدیر شده است.

او همچنین از تلاش‌های جهادی مدیر کل راهداری استان البرز برای اجرای پروژه‌های ایمن‌سازی محورهای استان تشکر کرد و اشاره داشت که استان البرز با وجود وسعت محدود خود، به دلیل حجم بالای تردد بین‌شهری رتبه دوم کشور را دارد، که این موضوع البرز را در زمره پرترددترین استان‌های کشور قرار داده است.

در ابتدای جلسه، علی زندی‌فر، مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز، گزارشی از وضعیت فعلی نمازخانه‌های بین‌راهی و مجتمع‌های خدماتی رفاهی استان ارائه کرد. زندی‌فر بیان کرد که برای ارائه خدمات بهتر به کاربران جاده‌ای، کارگروه نظارتی بر مجتمع‌های خدماتی رفاهی با همکاری ستاد اقامه نماز استان تشکیل شده و بازدیدهای متعدد در این زمینه صورت گرفته است.

وی همچنین خاطرنشان کرد که در حال حاضر ۱۳ مجتمع خدماتی رفاهی در سطح استان فعال هستند و تلاش می‌گردد با جذب سرمایه‌گذاران، تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد.

این جلسه با حضور مهدیان معاون نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور، فراهانی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز، و حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز برگزار شد.

عکس: حسن سمیعی
خبر مهدی ملکی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا