
پاکسازی بخشی از جاده چالوس توسط دوستداران محیط زیستِ فردیسی
فردیس نیوز- دوستداران محیط زیست فردیسی قسمت هایی از جاده چالوس را از زباله پاکسازی کردند.
۲۵ نفر از دوستداران محیط زیست فردیسی، از نقاط مختلف این شهر از جمله، فردیس، شهرک وحدت، منظریه و … امروز ۵ خردادماه کنار هم جمع شده و به پاکسازی قسمت هایی از جاده چالوس، محدوده «پل خواب»، پرداختند.
متاسفانه با کاهش ورودی آب سد کرج، حجم عظیمی از زباله ها در مسیر رودخانه های منتهی به سد، خودنمایی میکند. فاجعه ای زیست محیطی که یکی از جاذبه های زیبای منطقه را با چالشی بزرگ روبرو ساخته و در کنار کاهش طراوت طبیعت این مسیر زیبا به علت کاهش بارندگی ها، زباله های گردشگران نیز به مرگ تدریجی زیست بوم جاده چالوس، سرعتی چند برابر داده است.
مرتضی مرادی، شهروند فردیسی و یکی از دوستداران محیط زیست، با ابراز تاسف از حجم عظیم زباله گردشگران در جاده چالوس، خواستار توجه بیشتر به فرهنگ « احترام به طبیعت » توسط مردم شد.
مرادی گفت: این حجم از کیسه های زباله که در عکس مشاهده میکنید، تنها در ۴ ساعت و آنهم فقط در قسمت کوچکی از محدوده «پل خواب» جمع آوری شده که بسیار تاسف بار است.
دوستداران محیط زیست هر از چندگاهی با حضور در طبیعت، ضمن پاکسازی بخش هایی از مسیر خود، خواهان احترام بیشتر به طبیعت و حفاظت از آن برای نسل های آینده هستند، چرا که محیط زیست، امانتی در دستان ما و تضمین کننده آینده بشریت است.
ضمن قدردانی از این حرکت فردیس نشینان دوستدار محیط زیست، امید است که همگان سهم خود در «پاک نگهداشتن طبیعت از زباله» را به نحو احسنت انجام دهند./مهدی مزریی