گزارش عملکرد شهردار فردیس به شهروندان

فردیس نیوز- محمد رضا احمدی نژاد، شهردار فردیس، در سخنانی پیش از خطبه های نماز عید سعید فطر، در جمع نمازگزاران این شهر، از اهم اقدامات صورت گرفته گزارشی به شهروندان ارائه کرد.

وی ضمن تبریک عید سعید فطر، در خصوص پروژه‌های عمرانی انجام شده گفت: فاز اول مصلای بزرگ امام خمینی(ره) با بودجه ۳۵ میلیارد تومان در حال اجراست و شبستان آن به زودی برای برپایی نماز آماده می‌شود.

همچنین ساماندهی بلوار شهدا با هزینه ۴۵ میلیارد تومان و توزیع بیش از ۷ هزار تن آسفالت در سطح شهر انجام شده و اصلاح هندسی در معابر پرترافیک مانند سه‌راه حافظیه در دستور کار است. احداث سالن چند منظوره بحران در منطقه ۲ با اعتبار ۸۹ میلیارد تومان و بهسازی بلوار شهید سلیمانی به طول ۵ کیلومتر شامل مسیر دوچرخه، عابر پیاده و هدایت آب‌های سطحی نیز در حال انجام است.

محمد رضا احمدی نژاد

شهردار فردیس از گام های موثر در حوزه تحول دیجیتال و فناوری در حوزه شهری به منظور دستیابی به شهر هوشمند گفت: شهرداری فردیس گام‌های مهمی برای حرکت به‌سمت شهر هوشمند برداشته که شامل راه‌اندازی مرکز داده، خرید سرورهای مانیتورینگ، دوربین‌های پلاک‌خوان و دوربین‌های نظارتی است. همچنین پورتال خدمات غیرحضوری شهرداری نیز راه‌اندازی شده است.

احمدی نژاد با اشاره به موضوع انتزاع فردیس از کرج نیز گفت: حل موضوع انتزاع شهرداری پس از ۷ سال با همکاری دستگاه‌های امنیتی و قضایی استان انجام شده و شهردار از این حمایت‌ها قدردانی می کند.

وی در خصوص مطالبه همیشگی شهروندان نسبت به احداث آرامستان فردیس نیز گفت: با وجود تصویب در استان، اجرای پروژه آرامستان به‌دلیل مخالفت‌های مراجع مختلف از سوی شهر اندیشه متوقف شده است اما پیگیری‌ها برای اجرایی شدن آن ادامه دارد.

احداث سالن چند منظوره بحران منطقه ۲ با مبلغ ۸۹ میلیارد تومان، بهسازی بلوار شهید سلیمانی به طول ۵ کیلومتر شامل لوله گذاری و هدایت آب های سطحی، مسیر دوچرخه و مسیر عبور عابر پیاده، برگزاری جشن سه کیلومتری عید غدیر، جشنواره سرود کودکان و نوجوانان، جشنواره سفره ایرانی در بوستان تندرستی، جشنواره فرهنگ و هنری سطح شهر ، بازارچه شهربانو برای کمک به بانوان تولید کننده، مسابقه بزرگ نقاشی با موضوع هوای پاک، مسابقات قرآنی با حدود ۳۵۰۰ نفر شرکت کننده در فرهنگسرای پیک، همایش پیاده روی با حضور ۲۰۰۰ نفر و برگزاری جام رمضان در طول ماه مبارک رمضان از جمله اقدامات انجام شده در سال 1403 توسط شهرداری فردیس می باشد./ محمد مزرئی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا