افزایش دو درصدی تردد بین استانی در محورهای مواصلاتی البرز در ایام نوروز

فردیس نیوز،مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز گفت: همزمان با آغاز طرح سفرهای نوروزی و در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین امسال بیش از ۱۲ میلیون خودرو در محورهای مواصلاتی البرز تردد داشتند.

ب علی زندی فر اظهار کرد: براساس ثبت ۵۵ دستگاه سامانه های تردد شمار بر خط در محورهای مواصلاتی البرز و همزمان با آغاز سفرهای نوروزی تردد ۱۲ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۶۱ خودرو در محورهای مواصلاتی البرز ثبت شده است.

زندی فر افزود: در این بازه زمانی ورود ۶ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۵۹۳ خودرو به محورهای مواصلاتی البرز ثبت شده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل دو درصد کاهش داشته است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز با اشاره به اینکه در این مدت از محورهای مواصلاتی البرز ۶ میلیون و ۲۹۹هزار و ۲۶۸ خودرو خارج شده، افزود: خروجی خودرو از محورهای مواصلاتی البرز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نیز ۴/۴ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز تصریح کرد : در مجموع تردد بین استانی در محورهای مواصلاتی البرز در مقایسه با سال گذشته در این بازه زمانی با افزایش دو درصدی تردد مواجه بودیم /روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز،

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا