فردیس نیوز – معاون مالی، اداری و برنامه ریزی فرمانداری فردیس گفت: انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان نمایشی نیست و عملکرد آن با جدیت از سوی فرمانداری پیگیری می شود .
به گزارش فردیس نیوز ، مهندس محمد مجرد ضمن تبریک به اعضای منتخب انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان گفت: کسانی که به عنوان اعضای هیئت مدیره بو با رأی اعضای انجمن انتخاب شدند، وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید تمام تلاش خود را در راستای اهداف، وظایف انجمن و احقاق حقوق مصرف کنندگان بکارگیرند و امیدوایم این انجمن در راستای قانون بتواند موجبات رضایت خاطر و آسایش مردم را فراهم نماید.
وی با تأکید بر اینکه این انجمن نمایشی نیست و عملکرد آن با جدیت از سوی فرمانداری پیگیری می شود افزود: وظیفه این انجمن پیگیری مطالبات مردم در چاچوب قانونی اساسنامه انجمن بوده و باید در این راستا حرکت کند و گزارش عملکرد ماهیانه خود را به فرمانداری ارسال نماید.
مجرد ضمن ابراز رضایت از روند انتخابات گفت: خوشبختانه با تلاش ستاد برگزار کننده ، مراحل انتخابات از ابتدای ثبت نام اعضا ، صدور کارت عضویت، رأی گیری و شمارش آراء در چارچوب قانونی و در فضایی آرام و بدون تنش از ساعت 8:30 روز 31 خرداد تا ساعت 18 انجام شد .
وی ادامه داد: از مجموع 1533 نفر عضو ثبت نامی، 62 نفر بعنوان کاندیدای هیئت مدیره در انتخابات شرکت کردند و 906 رأی نیز جمع آوری و نتیجه آراء نیز به شرح زیر اعلام شد:
نفر اول آقای سید حمید یعقوبی 350 رأی
نفر دوم آقای حسن مددی 333 رأی
نفرسوم خانم رقیه سخایی 330 رأی
نفرچهارم آقای امیر محمدی 327 رأی
نفر پنجم آقای سیدفخرالدین مختاری 316 رأی
بازرس آقای محمد علی اکبری 307 رآی