فردیس نیوز- سرپرست روابط عمومی آتش نشانی کرج گفت: مرد جوان حدود 30 ساله به علت استنشاق گاز co2 در منطقه ی رزکان نو دچار خفگی شد.
به گزارش فردیس نیوز، علیرضا سرائی سرپرست روابط عمومی آتش نشانی کرج در تشریح این حادثه گفت: طی تماس های مردمی مقارن با ساعت 10:43 صبح چهارشنبه یک مورد گاز گرفتگی به آدرس رزکان نو، خیابان گلخانه، خیابان بازوبندی به سامانه ی 125 اعلام گردید.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع نیروهای عملیاتی ایستگاه 153 بدون فوت وقت به محل اعزام شده و پس از استقرار در محل، مشخص شد دو نفر در داخل منزل مسکونی دچار گاز گرفتگی شده اند که نیروها با باز کردن درب منزل مذکور و سپس برسی عوامل و پس انتقال دو نفر به محیط باز، توسط عوامل اورژانس مرگ مرد جوان حدود 30 ساله را که به علت استنشاق گاز co2 دچار خفگی گردیده بود، تائید و خوشبختانه مصدومی که خانمی 22 ساله بود به طور معجزه آسائی زنده ماند.
سرائی در پایان گفت: نیروهای عملیاتی پس از تائید فوت نامبرده توسط عوامل اورژانس با تحویل جسد و محل حادثه به عوامل انتظامی، و انتقال مصدوم توسط عوامل اورژانس، و با هماهنگی با ستاد به ایستگاه مربوط مراجعت نمودند.