برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با بیماری کریمه کنگو در کشتارگاه دام فردیس

راهنورد: کلیه امور مربوط به تولید ، نحوه حمل و نقل بهداشتی دام زنده بصورت مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی کنترل و نظارت می گردد

فردیس نیوز- یک دوره کلاس آموزشی آشنایی با بیماری CCHF تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای پرسنل مرتبط با دام زنده و دام کشتاری در کشتارگاه دام فردیس برگزار گردید.

به گزارش فردیس نیوز، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس در خصوص این خبر گفت: یک دوره کلاس آموزشی به منظور ارتقاء سطح آگاهی و آشنایی چوبداران، قصابان و پرسنل مرتبط با دام زنده و دام کشتاری در کشتارگاه دام، در خصوص  بیماریهای مشترک بین انسان و دام و پیشگیری از انتقال این بیماریها ، در محل کشتارگاه دام این شهرستان برگزار گردید.

دکتر محمدمهدی راهنورد اظهار داشت: در این دوره آموزشی علاوه بر یادآوری دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در خصوص موارد بهداشتی در کشتارگاه از جمله  بهداشت حمل و نقل دام زنده و دام کشتاری ، نگهداری لاشه در پیش سرد بمدت 24 ساعت و سایر موارد مرتبط با گوشت قرمز ، درخصوص مشخصات و عامل بیماری (CCHF تب خونریزی دهنده کریمه کنگو )، راههای انتقال، چرخه ، علائم و نحوه پیشگیری از این بیماری آموزش داده شد.

وی با اشاره به اینکه بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مثل گوشت قرمز به سلامت افرادی که در کشتارگاه کار می کنند بستگی داردگفت: به منظور حفظ سلامت فرآورده ها و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترک، در این کلاس ها بر  استفاده پرسنل مرتبط با دام، از لوازم بهداشتی و پیشگیری کننده از جمله لباس کار ، چکمه ، دستکش ، کلاه ، عینک و ماسک تأکید شد.

رئیس اداره دامپزشکی  خاطرنشان ساخت: کلیه امور مربوط به تولید ، نحوه حمل و نقل بهداشتی دام زنده پس از صدور مجوزحمل بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی از دامداری تا کشتارگاه ، مراحل کشتار دام، استحصال گوشت قرمز و حمل و نقل آن از مبدأ کشتارگاه تا قصابی ها و مراکز فرآوری و توزیع گوشت قرمز توسط خودروهای سردخانه دار و سایر موارد مرتبط با موضوع،  بصورت مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی کنترل و نظارت می گردد.

 


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
SecImgSes
* نظر:
حوزه و دانشگاه